ahoj Jakub Kokeš CZ, s.r.o. - Liberec IČO 27338002 - Katalog.cz

Jakub Kokeš CZ, s.r.o.

Společnost Jakub Kokeš CZ, s.r.o. byla založena v roce 2007 a je spolehlivým dodavatelem kotevní techniky na českém a slovenském trhu. Od roku 2012 zde exkluzivně zastupuje i finskou společnost SK Tuote Oy s produkty značky VILPE. Tyto výrobky se díky inovativnosti vyznačují vysokou kvalitou a všestranným použitím.

Sídlo firmy:
Ulice Frimlova 342/342
Obec Liberec
PSČ 46005

Obchodní rejstřík:
Název firmy Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
IČO 27338002
ID datové schránky zptddtu


Kontaktní osoba


Kategorie


Předmět podnikání
  • Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
  • Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče

Doporučujeme firmy

Almat ama s.r.o. Brno
Jsme česká firma zaměřující se na výrobu a prodej výrobků z hliníku a z jeho slitin. Zaměřujeme se na velkoobchodní prodej hliníkových extrudovaných výrobků a polotovarů, především výkresových profilů.

Keramika CZ s.r.o. Liberec
Naše firma nabízí kompletní nabídku v oblasti obkladů, dlažeb a sanity. Obklady a dlažby vypadají dobře pouze tehdy, pokud perfektně ladí se zbytkem místnosti. A od toho jsme tu my, abychom vám s výběrem poradili.

NESTSERVICE s.r.o. Brno
Naše společnost nabízí pronájem bednění pro všechny druhy monolitických konstrukcí. Naše společnost spolupracuje s předními dodavateli bednění, naše půjčovna disponuje bedněním výrobců DOKA, PERI, a MEVA.

Pila Zakřany s.r.o. Zakřany
Pilu provozujeme od roku 1999. Již od počátku se zabýváme výrobou stavebního a truhlářského řeziva. Kulatina je zpracovávána na kmenových pásových pilách a na dvoukotoučové úhlové pile, které umožňují pořez kmenů až do průměru 110 cm a délky 11m.

LIGNOTRADE spol. s r.o. Brno
V LIGNOSHOP Brno nabízíme brusivo, příslušenství k bruskám, lepidla, laky na dřevo a další produkty nejen pro stolaře převážně od výrobce NAPOLEON ABRASIVES. Sháníte-li kvalitní a cenově dostupné brusné papíry, brusná plátna, brusné kotouče.

Copyright © 2023

Logo Katalog.cz