ahoj ANJA BAGS s.r.o. - Brno IČO 06064647 - Katalog.cz

ANJA BAGS s.r.o.

Jsme e-shop zaměřený na kabelky. Nabízíme širokou nabídku kabelek. Vybírejte kabelky přes rameno i do ruky, crossbody a psaníčka, peněženky, cestovní tašky i pánské tašky. Krásné kabelky za příjemné ceny!

Sídlo firmy:
Ulice U pošty 279/279
Obec Brno
PSČ 62500

Obchodní rejstřík:
Název firmy ANJA BAGS s.r.o.
IČO 06064647
ID datové schránky yfjirxp


Kategorie


Předmět podnikání
  • Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

Doporučujeme firmy

LIGNOTRADE spol. s r.o. Brno
V LIGNOSHOP Brno nabízíme brusivo, příslušenství k bruskám, lepidla, laky na dřevo a další produkty nejen pro stolaře převážně od výrobce NAPOLEON ABRASIVES. Sháníte-li kvalitní a cenově dostupné brusné papíry, brusná plátna, brusné kotouče.

S.B. Comp. spol. s r.o. Brno, Karlova 37, PSČ 61400
S.B. Comp. spol. s r.o. se specializuje na prodej profesionální nýtovací a kotevní techniky. Jsme výhradní distributor švýcarského výrobce kotevní techniky Mungo. Nýtovací techniku prodáváme pod vlastní registrovanou obchodní značkou FASTY.

EUROstand, s.r.o. Brno
EUROstand je český výrobce mobilních prezentačních systémů s mezinárodní působností. V rámci ucelené produktové řady přenosných prezentačních systémů EUROstand nabízí kompletní řešení pro efektivní a profesionální prezentaci.

KUPSITOLEVNĚ s.r.o. Brno
Jsme nová firma založena 3.1.2016 se záměrem prodávat kvalitní zboží za co možná nejnižší ceny na českém trhu. Veškeré zboží co prodáváme je nové, nerozbalené s garancí 2 leté záruky. 100 % zboží máme skladem a odesíláme do 24 hodin.

Amodion s.r.o. Rosice
eshop s luxusní kosmetikou, módou a doplňky. Co pro Vás znamená LUXUS? Pro nás je luxus jedinečnou odměnou, kterou si čas od času každý rád dopřeje. Luxus na druhou je e-shop, kde si díky nízkým cenám můžete dopřát klidně i častěji.

Copyright © 2023

Logo Katalog.cz