ahoj KUPSITOLEVNĚ s.r.o. - Brno IČO 04681479 - Katalog.cz

KUPSITOLEVNĚ s.r.o.

Jsme nová firma založena 3.1.2016 se záměrem prodávat kvalitní zboží za co možná nejnižší ceny na českém trhu. Veškeré zboží co prodáváme je nové, nerozbalené s garancí 2 leté záruky. 100 % zboží máme skladem a odesíláme do 24 hodin po obdržení platby, tak aby jsme zboží k zákazníkovi doručili co nejrychleji. Našim cílem je získat co nejvíce spokojených zákazníků, kteří se k nám budou rádi vracet a opakovaně nakupovat. Zákazník je pro nás na prvním místě.

Sídlo firmy:
Ulice U pošty 288/288
Obec Brno
PSČ 62500

Obchodní rejstřík:
Název firmy KUPSITOLEVNĚ s.r.o.
IČO 04681479
ID datové schránky q96fgnr


Kategorie


Předmět podnikání
  • Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

Doporučujeme firmy

NESTSERVICE s.r.o. Brno
Naše společnost nabízí pronájem bednění pro všechny druhy monolitických konstrukcí. Naše společnost spolupracuje s předními dodavateli bednění, naše půjčovna disponuje bedněním výrobců DOKA, PERI, a MEVA.

Pila Zakřany s.r.o. Zakřany
Pilu provozujeme od roku 1999. Již od počátku se zabýváme výrobou stavebního a truhlářského řeziva. Kulatina je zpracovávána na kmenových pásových pilách a na dvoukotoučové úhlové pile, které umožňují pořez kmenů až do průměru 110 cm a délky 11m.

LIGNOTRADE spol. s r.o. Brno
V LIGNOSHOP Brno nabízíme brusivo, příslušenství k bruskám, lepidla, laky na dřevo a další produkty nejen pro stolaře převážně od výrobce NAPOLEON ABRASIVES. Sháníte-li kvalitní a cenově dostupné brusné papíry, brusná plátna, brusné kotouče.

S.B. Comp. spol. s r.o. Brno, Karlova 37, PSČ 61400
S.B. Comp. spol. s r.o. se specializuje na prodej profesionální nýtovací a kotevní techniky. Jsme výhradní distributor švýcarského výrobce kotevní techniky Mungo. Nýtovací techniku prodáváme pod vlastní registrovanou obchodní značkou FASTY.

Jakub Kokeš CZ, s.r.o. Liberec
Společnost Jakub Kokeš CZ, s.r.o. byla založena v roce 2007 a je spolehlivým dodavatelem kotevní techniky na českém a slovenském trhu. Od roku 2012 zde exkluzivně zastupuje i finskou společnost SK Tuote Oy s produkty značky VILPE.

Copyright © 2023

Logo Katalog.cz