ahoj ATI technics, s.r.o. - Praha 5 IČO 29010411 - Katalog.cz

ATI technics, s.r.o.

Firma ATI-Technics s.r.o. působí na českém trhu již dvacátým rokem, kde již dříve začala s produkcí ručního a elektrického nářadí značky YATO a KS Tools.
Tyto značky oslovily nejen profesionály ze servisů,pneuservisů, ale i široké okolí fanoušků hobby programu i profi programu, kde výrobce vytvořil taktéž velký prostor k této nabídce nářadí. Samotný prodej nářadí je postaven na obchodní síti firemních obchodních partnerů, přez které lze jednotlivé druhy nářadí objednat. Prodej je utvářen i regionálně. Jednotlivé produkty lze taktéž objednat přez firemní web, který slouží k dostatečné informovanosti pro všechny stávající registrované a další nové zákazníky.

Sídlo firmy:
Ulice Ke Kotlářce 275/275
Obec Praha 5
PSČ 15000

Obchodní rejstřík:
Název firmy ATI technics, s.r.o.
IČO 29010411
ID datové schránky tiziim4


Kategorie


Předmět podnikání
  • Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona


Předmět činností
  • Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor

Doporučujeme firmy

Rostislav Hájek RH TRANSPORT s.r.o. Rosice
Zabýváme se kamionovou dopravou a spedicí. Přepravujeme náklad převážně v České republice, Německu, Belgii, Holandsku, Itálii a Rakousku.

Richter Company, s.r.o. Brno
Jsme přepravní firma se zaměřením především na přepravu stavební, manipulační, a zemědělské techniky, dále přeprava nadrozměrných nákladů, a to jak v České republice, tak i v zahraničí.

POLYCHROMA s.r.o. Krnov
Jsme POLYCHROMA, maloobchod s náhradními díly na automobily. V naší nabídce dále najdete autodoplňky, autokosmetiku, offroad vybavení a další doplňky pro váš vůz.

Moped Auto s.r.o. Brno
Jsme fima, zabývající se prodejem nových i ojetých Moped Aut, jsou to vozidla pro řidiče od 15 let, dále se zabýváme výkupem a dovozem mopedaut.

Joppa Logistics s.r.o. Brno
Jsme dopravně-spediční společnost a na trhu působíme od roku 2000. Zabýváme se především dopravou, spedicí, logistikou a skladováním, vyřešíme ale i celní odbavení a INTRASTAT.

Copyright © 2023

Logo Katalog.cz