ahoj Moped Auto s.r.o. - Brno IČO 04811747 - Katalog.cz

Moped Auto s.r.o.

Jsme fima, zabývající se prodejem nových i ojetých Moped Aut, jsou to vozidla pro řidiče od 15 let, dále se zabýváme výkupem a dovozem mopedaut. Zajišťujeme servis veškerých prodávaných značek a prodáváme nové a použité náhradní díly pro všechny značky malých motorových aut - mopedaut.

Sídlo firmy:
Ulice K terminálu 745/745
Obec Brno
PSČ 61900

Obchodní rejstřík:
Název firmy Moped Auto s.r.o.
IČO 04811747
ID datové schránky f77my4c


Kategorie


Předmět podnikání
  • Opravy silničních vozidel
  • Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona v rozsahu oborů činností uvedených v příloze číslo 4 k nařízení vlády číslo 278/2008 Sb., v platném znění, s výjimkou oboru činnosti "výroba, obchod a služby jinde nezařazené"
  • Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin
  • Hostinská činnost
  • Silniční motorová doprava - nákladní vnitrostátní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny určenými k přepravě zvířat nebo věcí a nákladní mezinárodní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 2,5 tuny určenými k přepravě zvířat nebo věcí

Doporučujeme firmy

Rostislav Hájek RH TRANSPORT s.r.o. Rosice
Zabýváme se kamionovou dopravou a spedicí. Přepravujeme náklad převážně v České republice, Německu, Belgii, Holandsku, Itálii a Rakousku.

Richter Company, s.r.o. Brno
Jsme přepravní firma se zaměřením především na přepravu stavební, manipulační, a zemědělské techniky, dále přeprava nadrozměrných nákladů, a to jak v České republice, tak i v zahraničí.

POLYCHROMA s.r.o. Krnov
Jsme POLYCHROMA, maloobchod s náhradními díly na automobily. V naší nabídce dále najdete autodoplňky, autokosmetiku, offroad vybavení a další doplňky pro váš vůz.

Joppa Logistics s.r.o. Brno
Jsme dopravně-spediční společnost a na trhu působíme od roku 2000. Zabýváme se především dopravou, spedicí, logistikou a skladováním, vyřešíme ale i celní odbavení a INTRASTAT.

Autoservis – pneuservis Golem Brno Brno-střed
Autoservis a pneuservis GOLEM v Brně je spolehlivým partnerem pro všechny majitele automobilů. Servis Golem se specializuje na prvotřídní služby pro všechny značky a modely aut.

Copyright © 2023

Logo Katalog.cz