ahoj BESTRENT s.r.o. - Brno IČO 05365520 - Katalog.cz

BESTRENT s.r.o.

Společnost BESTRENT nabízí širokou nabídku mechanizace a nářadí k pronájmu i prodeji a také specializované služby až po řešení pro zefektivnění Vašeho podnikání při potřebě mechanizace.

Sídlo firmy:
Ulice Podstránská 1094/1094
Obec Brno
PSČ 62700

Obchodní rejstřík:
Název firmy BESTRENT s.r.o.
IČO 05365520
ID datové schránky aqu2pry


Kontaktní osoba


Kategorie


Předmět podnikání
  • Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
  • Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče

Doporučujeme firmy

Stavební výtahy KM s.r.o. Brno
Zajišťujeme dopravu, montáž, demontáž a servis námi zapůjčených strojů a zařízení po celé ČR. V nabídce námi pronajímaných strojů máme pestrou škálu různých druhů stavebních zdvihadel pro dopravu osob i materiálu s jedinou vyjímkou a to jsou jeřáby.

ProfiDek s.r.o. Troubsko
Naše stavební firma pro Brno a okolí dokáže zrealizovat projekt přesně podle Vašich představ. Ať už se jedná o dům, byt, kanceláře či chatu, jsme vám k dispozici.

Pila Zakřany s.r.o. Zakřany
Pilu provozujeme od roku 1999. Již od počátku se zabýváme výrobou stavebního a truhlářského řeziva. Kulatina je zpracovávána na kmenových pásových pilách a na dvoukotoučové úhlové pile, které umožňují pořez kmenů až do průměru 110 cm a délky 11m.

OCENG s.r.o. Brno
Jsme OCENG, společnost s dlouhou a úspěšnou historií v oblasti oprav, servisu a dodávek náhradních dílů pro stavební stroje a zařízení.

NESTSERVICE s.r.o. Brno
Naše společnost nabízí pronájem bednění pro všechny druhy monolitických konstrukcí. Naše společnost spolupracuje s předními dodavateli bednění, naše půjčovna disponuje bedněním výrobců DOKA, PERI, a MEVA.

Copyright © 2023

Logo Katalog.cz