ahoj DAWIAK CZ s.r.o. - Nelahozeves IČO 02935872 - Katalog.cz

DAWIAK CZ s.r.o.

Jsme rodinný servis s mladou praxí se sídlem v Nelahozevsi, který je zaměřen na auto, moto a pneu. Nabízíme široké spektrum služeb včetně autoservisu, pneuservisu, prodeje pneumatik, disků, různých autodoplňků i výměny olejů, filtrů, brzd atd.

Sídlo firmy:
Ulice Velvarská 15
Obec Nelahozeves
PSČ 27751

Obchodní rejstřík:
Název firmy DAWIAK CZ s.r.o.
IČO 02935872
ID datové schránky cvhhhcz


Kontaktní osoby


Kategorie


Předmět podnikání
  • Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, a to v rozsahu oborů činnosti: - Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků; - Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných); - Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti; -Zprostředkování obchodu a služeb; - Velkoobchod a maloobchod; - Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství; - Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě; - Pronájem a půjčování věcí movitých; - Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce; - Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení; - Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling; - Fotografické služby; - Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu; - Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti; - Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí; - Poskytování technických služeb;
  • Silniční motorová doprava: - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny určenými k přepravě zvířat nebo věcí; - nákladní mezinárodní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 2,5 tuny a nepřesahující 3,5 tuny určenými k přepravě zvířat nebo věcí; - nákladní vnitrostátní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny určenými k přepravě zvířat nebo věcí a nákladní mezinárodní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnost i nepřesahující 2,5 tuny určenými k přepravě zvířat nebo věcí;
  • Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Doporučujeme firmy

Rostislav Hájek RH TRANSPORT s.r.o. Rosice
Zabýváme se kamionovou dopravou a spedicí. Přepravujeme náklad převážně v České republice, Německu, Belgii, Holandsku, Itálii a Rakousku.

Richter Company, s.r.o. Brno
Jsme přepravní firma se zaměřením především na přepravu stavební, manipulační, a zemědělské techniky, dále přeprava nadrozměrných nákladů, a to jak v České republice, tak i v zahraničí.

POLYCHROMA s.r.o. Krnov
Jsme POLYCHROMA, maloobchod s náhradními díly na automobily. V naší nabídce dále najdete autodoplňky, autokosmetiku, offroad vybavení a další doplňky pro váš vůz.

Moped Auto s.r.o. Brno
Jsme fima, zabývající se prodejem nových i ojetých Moped Aut, jsou to vozidla pro řidiče od 15 let, dále se zabýváme výkupem a dovozem mopedaut.

Joppa Logistics s.r.o. Brno
Jsme dopravně-spediční společnost a na trhu působíme od roku 2000. Zabýváme se především dopravou, spedicí, logistikou a skladováním, vyřešíme ale i celní odbavení a INTRASTAT.

Copyright © 2023

Logo Katalog.cz