ahoj DRATEL, s.r.o. - Zbýšov IČO 29377218 - Katalog.cz

DRATEL, s.r.o.

Nabízíme instalaci fotovoltaiky pro malé objekty. Jedná se o rodinné domy, byty, chaty i komerční objekty. Zabýváme se realizací fotovoltaiky na území města Brna a v celém Jihomoravském kraji. S námi můžete mít to nejefektivnější řešení instalace fotovoltaiky na rodinné domy v Brně. Vaše rozhodnutí pro fotovoltaiku vede ke snížení nákladů za elektrickou energii, ale i k podpoře ochrany životního prostředí. Umíme realizovat řešení přetoků elektrické energie do vody (bojler, akumulační nádrž) což vede k maximálnímu využití fotovoltaiky.

Sídlo firmy:
Ulice Masarykova 54
Obec Zbýšov
PSČ 66411

Obchodní rejstřík:
Název firmy DRATEL, s.r.o.
IČO 29377218
ID datové schránky x8em84b


Kontaktní osoba


Kategorie


Předmět podnikání
  • Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor
  • Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
  • Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení
  • Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Doporučujeme firmy

Roman Trtil - RT úklid Brno
Zabýváme se jednorázovými i pravidelnými úklidy domácností i komerčních prostor.

ZounekDesign s.r.o. Domašov
Společnost ZounekDesign nabízí kompletní realizace interiérového i exteriérového stínění do bytových a firemních prostor, rodinných domů a kanceláří. Hlavním zaměřením společnosti je návrh, realizace a montáž stínící techniky a hliníkových pergol.

Zahradní a stavební, s.r.o. Babice u Rosic
Pro klienty připravujeme i velké zakázky jako je například realizace rozsáhlé hektarové zahrady se sadem u rodinného domu či výsadba dlouhé aleje stromů. Možnosti jsou skutečně různorodé a záleží jen na individuální představě každého klienta, jak si

Water Future s.r.o. Praha 8
Water Future s.r.o. je společnost, která se specializuje na očištění a úpravu pitné vody, bazénů či ošetření kopaných studní, dešťovek, jezírek formou,která je šetrná k přírodě.

Vojtal prosklené konstrukce s.r.o. Ostrava
V roce 2017 vzešel nápad na založení firmy s jasným cílem: nabízet prémiové výrobky, nadstandardní služby, pomoc zákazníkům při nejasném výběru. Mezi naše služby patří zimní zahrady, pergoly, stínicí techni, okna a dveře.

Copyright © 2023

Logo Katalog.cz