ahoj Vojtal prosklené konstrukce s.r.o. - Ostrava IČO 07255047 - Katalog.cz

Vojtal prosklené konstrukce s.r.o.

V roce 2017 vzešel nápad na založení firmy s jasným cílem: nabízet prémiové výrobky, nadstandardní služby, pomoc zákazníkům při nejasném výběru. Mezi naše služby patří zimní zahrady, pergoly, stínicí techni, okna a dveře.

Sídlo firmy:
Ulice Politických vězňů 2063/2063
Obec Ostrava
PSČ 70030

Obchodní rejstřík:
Název firmy Vojtal prosklené konstrukce s.r.o.
IČO 07255047
ID datové schránky 7n4bszs


Kontaktní osoby


Kategorie


Předmět podnikání
  • Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

Doporučujeme firmy

3K Air Mont s.r.o. Havířov
Zabýváme se projekcí, kompletními dodávkami, instalacemi a oživováním celků vzduchotechniky, rekuperace, včetně chlazení, topení a regulace Návrhy a projekty vzduchotechnických zařízení, klimatizace, tepelných čerpadel a rekuperace.

ZounekDesign s.r.o. Domašov
Společnost ZounekDesign nabízí kompletní realizace interiérového i exteriérového stínění do bytových a firemních prostor, rodinných domů a kanceláří. Hlavním zaměřením společnosti je návrh, realizace a montáž stínící techniky a hliníkových pergol.

Water Future s.r.o. Praha 8
Water Future s.r.o. je společnost, která se specializuje na očištění a úpravu pitné vody, bazénů či ošetření kopaných studní, dešťovek, jezírek formou,která je šetrná k přírodě.

Vyčistíme.to s.r.o. Praha 5
Zaměřujeme se na čištění kusových i pokládkových koberců v komerčních prostorech i v domácnostech. Perfektně vám vyčistíme i čalouněný nábytek jako jsou např. křesla, gauče, židle, kancelářské židle nebo třeba matrace.

Švec beton s.r.o. Brno
Ať jsou to kuchyňské desky, několikatunové schody, monolitické umyvadlo nebo třeba jen podstavec na hodinky. Z betonu, netradičního ale velmi působivého a praktického materiálu, dokážeme vyrobit spoustu krásných věcí.

Copyright © 2023

Logo Katalog.cz