ahoj EKOTHERMEU s.r.o. - Praha 4 IČO 28880064 - Katalog.cz

EKOTHERMEU s.r.o.

Zajistíme pro vás pracovníky na kompletní instalatérské, topenářské a potrubářské práce. Dále odborníky na výstavbu a vybavení vaší kotelny a pro montáž tepelných čerpadel, kteří vám také poradí s výběrem vhodné otopné soustavy. Zajistíme zámečníky, kteří nabízejí širokou škálu služeb a rychlé a precizní svářeče ovládající různé metody svařování.

Sídlo firmy:
Ulice Jaurisova 515/515
Obec Praha 4
PSČ 14000

Obchodní rejstřík:
Název firmy EKOTHERMEU s.r.o.
IČO 28880064
ID datové schránky 3kdy43y


Kategorie


Předmět podnikání
  • Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
  • Hostinská činnost
  • Vodoinstalatérství, topenářství

Doporučujeme firmy

3K Air Mont s.r.o. Havířov
Zabýváme se projekcí, kompletními dodávkami, instalacemi a oživováním celků vzduchotechniky, rekuperace, včetně chlazení, topení a regulace Návrhy a projekty vzduchotechnických zařízení, klimatizace, tepelných čerpadel a rekuperace.

ZounekDesign s.r.o. Domašov
Společnost ZounekDesign nabízí kompletní realizace interiérového i exteriérového stínění do bytových a firemních prostor, rodinných domů a kanceláří. Hlavním zaměřením společnosti je návrh, realizace a montáž stínící techniky a hliníkových pergol.

Water Future s.r.o. Praha 8
Water Future s.r.o. je společnost, která se specializuje na očištění a úpravu pitné vody, bazénů či ošetření kopaných studní, dešťovek, jezírek formou,která je šetrná k přírodě.

Vyčistíme.to s.r.o. Praha 5
Zaměřujeme se na čištění kusových i pokládkových koberců v komerčních prostorech i v domácnostech. Perfektně vám vyčistíme i čalouněný nábytek jako jsou např. křesla, gauče, židle, kancelářské židle nebo třeba matrace.

Vojtal prosklené konstrukce s.r.o. Ostrava
V roce 2017 vzešel nápad na založení firmy s jasným cílem: nabízet prémiové výrobky, nadstandardní služby, pomoc zákazníkům při nejasném výběru. Mezi naše služby patří zimní zahrady, pergoly, stínicí techni, okna a dveře.

Copyright © 2023

Logo Katalog.cz