ahoj GarneraBay s.r.o. - Praha 9 IČO 05306833 - Katalog.cz

GarneraBay s.r.o.

Vítáme vás ve světě kvalitního spánku pro vaše děti! Postaráme se o nejen bezpečný ale také pohodlný spánek vašich nejmenších. Kromě kvalitních matrací do dětských postýlek nabízíme také široký výběr dalšího vybavení pro kojence, aby jejich první roky byly co nejpohodlnější.

Sídlo firmy:
Ulice Marešova 643/643
Obec Praha 9
PSČ 19800

Obchodní rejstřík:
Název firmy GarneraBay s.r.o.
IČO 05306833
ID datové schránky btyzqg7


Kategorie


Předmět podnikání
  • Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona


Předmět činností
  • Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor

Doporučujeme firmy

3K Air Mont s.r.o. Havířov
Zabýváme se projekcí, kompletními dodávkami, instalacemi a oživováním celků vzduchotechniky, rekuperace, včetně chlazení, topení a regulace Návrhy a projekty vzduchotechnických zařízení, klimatizace, tepelných čerpadel a rekuperace.

ZounekDesign s.r.o. Domašov
Společnost ZounekDesign nabízí kompletní realizace interiérového i exteriérového stínění do bytových a firemních prostor, rodinných domů a kanceláří. Hlavním zaměřením společnosti je návrh, realizace a montáž stínící techniky a hliníkových pergol.

Water Future s.r.o. Praha 8
Water Future s.r.o. je společnost, která se specializuje na očištění a úpravu pitné vody, bazénů či ošetření kopaných studní, dešťovek, jezírek formou,která je šetrná k přírodě.

Vyčistíme.to s.r.o. Praha 5
Zaměřujeme se na čištění kusových i pokládkových koberců v komerčních prostorech i v domácnostech. Perfektně vám vyčistíme i čalouněný nábytek jako jsou např. křesla, gauče, židle, kancelářské židle nebo třeba matrace.

Vojtal prosklené konstrukce s.r.o. Ostrava
V roce 2017 vzešel nápad na založení firmy s jasným cílem: nabízet prémiové výrobky, nadstandardní služby, pomoc zákazníkům při nejasném výběru. Mezi naše služby patří zimní zahrady, pergoly, stínicí techni, okna a dveře.

Copyright © 2023

Logo Katalog.cz