ahoj " K A T Y , veřejná obchodní společnost " "v likvidaci" - Hanušovice IČO 41031181 - Katalog.cz

" K A T Y , veřejná obchodní společnost " "v likvidaci"

Sídlo firmy:
Ulice Hlavní 73
Obec Hanušovice
PSČ 78833

Obchodní rejstřík:
Název firmy " K A T Y , veřejná obchodní společnost " "v likvidaci"
IČO 41031181
ID datové schránky fg7yytn


Kategorie


Předmět podnikání
  • Montáž, oprava , údržba vyhrazených elektrických zařízení v rozsahu oprávnění IBP Ostrava ev. č. 628/10.00/90/EZ-M, O-S ze dne 19.9.1990
  • Hostinská činnost
  • Obráběčství
  • Silniční motorová doprava - nákladní vnitrostátní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti do 3,5 tuny včetně, - nákladní vnitrostátní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti nad 3,5 tuny, - nákladní mezinárodní provozovaná vozidly o ne jvětší povolené hmotnosti do 3,5 tuny včetně, - nákladní mezinárodní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti nad 3,5 tuny, - vnitrostátní příležitostná osobní, - mezinárodní příležitostná osobní, - mezinárodní kyvadlová
  • Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

Doporučujeme firmy

Rostislav Hájek RH TRANSPORT s.r.o. Rosice
Zabýváme se kamionovou dopravou a spedicí. Přepravujeme náklad převážně v České republice, Německu, Belgii, Holandsku, Itálii a Rakousku.

Richter Company, s.r.o. Brno
Jsme přepravní firma se zaměřením především na přepravu stavební, manipulační, a zemědělské techniky, dále přeprava nadrozměrných nákladů, a to jak v České republice, tak i v zahraničí.

POLYCHROMA s.r.o. Krnov
Jsme POLYCHROMA, maloobchod s náhradními díly na automobily. V naší nabídce dále najdete autodoplňky, autokosmetiku, offroad vybavení a další doplňky pro váš vůz.

Moped Auto s.r.o. Brno
Jsme fima, zabývající se prodejem nových i ojetých Moped Aut, jsou to vozidla pro řidiče od 15 let, dále se zabýváme výkupem a dovozem mopedaut.

Joppa Logistics s.r.o. Brno
Jsme dopravně-spediční společnost a na trhu působíme od roku 2000. Zabýváme se především dopravou, spedicí, logistikou a skladováním, vyřešíme ale i celní odbavení a INTRASTAT.

Copyright © 2023

Logo Katalog.cz