ahoj A.P. SECURITY s.r.o. - Přerov IČO 27119629 - Katalog.cz

A.P. SECURITY s.r.o.

A.P. Security, s.r.o. je společnost, která vychází z profesně dlouholetých zkušeností v oblasti bezpečnostních služeb a bezpečnostní problematiky jako celku. Díky vysoké míře orientace v legislativních a zákonných procesech, speciální činnosti i úzce specializovanému technickému vybavení jsme rychle expandovali mezi žádané obchodní partnery společností především na českém trhu. Naším krédem je spokojený klient. Práci odvádíme vždy tak, abychom se za ní nemuseli za ni stydět.

Sídlo firmy:
Ulice Komenského 1406/1406
Obec Přerov
PSČ 75002

Obchodní rejstřík:
Název firmy A.P. SECURITY s.r.o.
IČO 27119629
ID datové schránky jp2mq7g


Kategorie


Předmět podnikání
  • Služby soukromých detektivů
  • Ostraha majetku a osob
  • Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

Doporučujeme firmy

Roman Trtil - RT úklid Brno
Zabýváme se jednorázovými i pravidelnými úklidy domácností i komerčních prostor.

ZounekDesign s.r.o. Domašov
Společnost ZounekDesign nabízí kompletní realizace interiérového i exteriérového stínění do bytových a firemních prostor, rodinných domů a kanceláří. Hlavním zaměřením společnosti je návrh, realizace a montáž stínící techniky a hliníkových pergol.

Zahradní a stavební, s.r.o. Babice u Rosic
Pro klienty připravujeme i velké zakázky jako je například realizace rozsáhlé hektarové zahrady se sadem u rodinného domu či výsadba dlouhé aleje stromů. Možnosti jsou skutečně různorodé a záleží jen na individuální představě každého klienta, jak si

Water Future s.r.o. Praha 8
Water Future s.r.o. je společnost, která se specializuje na očištění a úpravu pitné vody, bazénů či ošetření kopaných studní, dešťovek, jezírek formou,která je šetrná k přírodě.

Vojtal prosklené konstrukce s.r.o. Ostrava
V roce 2017 vzešel nápad na založení firmy s jasným cílem: nabízet prémiové výrobky, nadstandardní služby, pomoc zákazníkům při nejasném výběru. Mezi naše služby patří zimní zahrady, pergoly, stínicí techni, okna a dveře.

Copyright © 2023

Logo Katalog.cz