ahoj Vinařství Václav Šalša - Čeložnice IČO 49419536 - Katalog.cz

Vinařství Václav Šalša

Naše rodinné vinařství se nachází v malebném srdci Slovácka, v obci Čeložnice. Odkaz našeho vinařství sahá nejstarší zmínkou až do roku 1796, takže navazujeme na dlouholeté vinařské tradice. S úctou a vášní pěstujeme vinnou révu a tvoříme lahodná vína, která odrážejí jedinečný charakter našeho terroir.

Obhospodařujeme 13 ha vinic, které se rozkládají na slunných stráních Kyjovska. S péčí a respektem k přírodě pečujeme o vinohrady, aby si hrozny zachovaly jedinečnou chuť a přírodní aroma.

Při výrobě vína využíváme tradiční postupy převzaté od našich předků, ale i nejmodernější technologie, které jsou v dnešní době nepostradatelné.

Specializujeme se na výrobu přívlastkových vín, která nabízíme v široké škále tak, aby uspokojila i ty nejnáročnější chuťové pohárky. V naší nabídce nechybí ani sekty a frizzante.


Veškerý sortiment si můžete objednat na našem e-shopu www.vinarstvi-salsa.cz nebo nás můžete navštívit osobně v naší vinotéce s posezením – Slovácké galerii vín www.slovackagalerievin.cz , která se nachází přímo na náměstí v Kyjově pod tamní radnicí.

Provozovna:
Ulice č.p. 169
Obec Čeložnice
PSČ 69651

Obchodní rejstřík:
Název firmy Václav Šalša
Ulice Koliba 2355/22
Obec Kyjov
PSČ 67901
IČO 49419536
ID datové schránky


Kategorie

Doporučujeme firmy

AMIS CONSTRUCTION s.r.o. Lelekovice
Od roku 1993 působíme na trhu s bazény. Francouzskou společnost Desjoyaux zastupujeme v Brně, Ostravě a Bratislavě. Naše pozice světové jedničky v zapuštěných bazénech je pro vás zárukou kvality bazénu „připraveného k ponoření“.

Copyright © 2023

Logo Katalog.cz