ahoj AMIS CONSTRUCTION s.r.o. - Lelekovice IČO 47908327 - Katalog.cz

AMIS CONSTRUCTION s.r.o.

Od roku 1993 působíme na trhu s bazény. Francouzskou společnost Desjoyaux zastupujeme v Brně, Ostravě a Bratislavě. Naše pozice světové jedničky v zapuštěných bazénech je pro vás zárukou kvality bazénu „připraveného k ponoření“.

Sídlo firmy:
Ulice Hlavní 727/110
Obec Lelekovice
PSČ 66431

Obchodní rejstřík:
Název firmy AMIS CONSTRUCTION s.r.o.
IČO 47908327
ID datové schránky 6vbuy4n


Kontaktní osoby


Kategorie


Předmět podnikání
  • Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, provozovaná v těchto oborech: - zprostředkování obchodu a služeb - velkoobchod a maloobchod
  • Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Doporučujeme firmy

Roman Trtil - RT úklid Brno
Zabýváme se jednorázovými i pravidelnými úklidy domácností i komerčních prostor.

Oknocentrum Rakus, s.r.o. Brno
Naše firma Vám již od roku 2002 nabízí zimní zahrady a rozsáhlý sortiment oken, dveří, garážových vrat a dalších kvalitních výrobků. Kromě různorodé nabídky výplně stavebních otvorů také zprostředkováváme mnohé stavební služby.

KUPSITOLEVNĚ s.r.o. Brno
Jsme nová firma založena 3.1.2016 se záměrem prodávat kvalitní zboží za co možná nejnižší ceny na českém trhu. Veškeré zboží co prodáváme je nové, nerozbalené s garancí 2 leté záruky. 100 % zboží máme skladem a odesíláme do 24 hodin.

KLIMASPOL. spol. s r.o. Brno
Společnost KLIMASPOL. spol. s r. o. existuje na trhu již od roku 1992. Nabízíme klimatizace do bytů, domů, kanceláří i průmyslových provozů, taktéž chlazení a samozřejmě čištění a údržba veškeré technologie.

KLASIK CZ s.r.o. Zastávka, Havířská 38, PSČ 66484
Společnost KLASIK CZ s.r.o. zajišťuje výrobu a prodej atypického zahradního nábytku a také kompletní truhlářské práce výrobu a montáž teras. Zahradní nábytek vyniká opracováním, výběrem materiálu a řemeslným zpracováním.

Copyright © 2023

Logo Katalog.cz