ahoj BETONIT CZ s.r.o. - Praha 3 IČO 04740521 - Katalog.cz

BETONIT CZ s.r.o.

Jsme pražská firma zaměřující se na realizaci železobetonové konstrukce všech typů po celé České republice. Disponujeme odborností a mnohaletými zkušenostmi spolu s širokými znalostmi, bez kterých se v této oblasti podnikání neobejdeme. To vše se snažíme vždy využít k maximální spokojenosti našich klientů.

Sídlo firmy:
Ulice Olšanská 2643/2643
Obec Praha 3
PSČ 13000

Obchodní rejstřík:
Název firmy BETONIT CZ s.r.o.
IČO 04740521
ID datové schránky qhai7wq


Kontaktní osoby


Kategorie


Předmět podnikání
  • Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
  • Zednictví
  • Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Doporučujeme firmy

TOKAREX spol. s r.o. Brno
Již řadu let se naše společnost specializuje výhradně na pokládku litých podlah. Díky našim dlouholetým zkušenostem je od nás realizace anhydritové podlahy, nebo cementové lité podlahy prováděna vždy profesionálně a v požadované kvalitě.

STAVEBNÍ SPOLEČNOST H a T, spol. s r. o. Strakonice
Stavební společnost H a T úspěšně funguje už přes 25 let a už od svých počátků poskytuje svým klientům špičkové služby v oblasti stavebních prací.

Reglass s.r.o. Brno
Firma Reglass s.r.o. se zabývá realizací bezrámového zasklení, prosklených stěn, atypických a nadrozměrných oken. Máme 20leté zkušenosti s realizacemi náročných projektů zejména rezidenčních staveb.

Ra-PLfixity s.r.o. Tetčice
Zabýváme se realizací teras, plotů, zastřešení bazénů a zasklívacích systémů. Zkušený tým nabízí profesionální servis a osobní přístup. Specializujeme se na výstavbu teras a plotů od českého výrobce Woodplastic®.

ProfiDek s.r.o. Troubsko
Naše stavební firma pro Brno a okolí dokáže zrealizovat projekt přesně podle Vašich představ. Ať už se jedná o dům, byt, kanceláře či chatu, jsme vám k dispozici.

Copyright © 2023

Logo Katalog.cz