ahoj Ra-PLfixity s.r.o. - Tetčice IČO 07567367 - Katalog.cz

Ra-PLfixity s.r.o.

Zabýváme se realizací teras, plotů, zastřešení bazénů a zasklívacích systémů. Zkušený tým nabízí profesionální servis a osobní přístup. Specializujeme se na výstavbu teras a plotů od českého výrobce Woodplastic®. Zastřešení bazénů dodáváme opět od českého výrobce, kterým je společnost Alukov®. Postaráme se o dodání materiálu i samotnou realizaci stavby.

Sídlo firmy:
Ulice Hybešova 80
Obec Tetčice
PSČ 66417

Obchodní rejstřík:
Název firmy Ra-PLfixity s.r.o.
IČO 07567367
ID datové schránky yc2mu3v


Kategorie


Předmět podnikání
  • Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
  • Truhlářství, podlahářství
  • Zámečnictví, nástrojářství
  • Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Doporučujeme firmy

LIGNOTRADE spol. s r.o. Brno
V LIGNOSHOP Brno nabízíme brusivo, příslušenství k bruskám, lepidla, laky na dřevo a další produkty nejen pro stolaře převážně od výrobce NAPOLEON ABRASIVES. Sháníte-li kvalitní a cenově dostupné brusné papíry, brusná plátna, brusné kotouče.

S.B. Comp. spol. s r.o. Brno, Karlova 37, PSČ 61400
S.B. Comp. spol. s r.o. se specializuje na prodej profesionální nýtovací a kotevní techniky. Jsme výhradní distributor švýcarského výrobce kotevní techniky Mungo. Nýtovací techniku prodáváme pod vlastní registrovanou obchodní značkou FASTY.

KUPSITOLEVNĚ s.r.o. Brno
Jsme nová firma založena 3.1.2016 se záměrem prodávat kvalitní zboží za co možná nejnižší ceny na českém trhu. Veškeré zboží co prodáváme je nové, nerozbalené s garancí 2 leté záruky. 100 % zboží máme skladem a odesíláme do 24 hodin.

Jakub Kokeš CZ, s.r.o. Liberec
Společnost Jakub Kokeš CZ, s.r.o. byla založena v roce 2007 a je spolehlivým dodavatelem kotevní techniky na českém a slovenském trhu. Od roku 2012 zde exkluzivně zastupuje i finskou společnost SK Tuote Oy s produkty značky VILPE.

HRBÁČEK s.r.o. Domažlice
Firma KOUPELNY HRBÁČEK začala v oblasti Domažlicka podnikat již v roce 1991 v městyse Klenčí pod Čerchovem. Zde se zabývala prodejem stavebního materiálu a rovněž jeho dovozem až na stavbu. Mezi nabízený sortiment patřily také obklady a dlažby.

Copyright © 2023

Logo Katalog.cz