ahoj FlexaMi Auto s.r.o. - Brno IČO 29368596 - Katalog.cz

FlexaMi Auto s.r.o.

Naše společnost byla založena v roce 2012, jako prodejna automobilových dílu a turbodmychadel. Postupem času jsme přešli pouze na prodej turbodmychadel, které jsme doplnili o vstřikovače, čerpadla a čištění DPF filtru, které provádíme přímo v Brně téměř na počkání. Za těch 11 let, co je firma FlexaMi Auto na trhu, máme 100ky spokojených stálých zákazníků, kteří od nás pravidelně nakupují a se kterými spolupracujeme i tak, že jim naše zákazníky na námi prodávané díly posíláme na servis, resp. výměnu turba, vstřiku, případně čerpadla.

Sídlo firmy:
Ulice Vídeňská 38/38
Obec Brno
PSČ 61900

Obchodní rejstřík:
Název firmy FlexaMi Auto s.r.o.
IČO 29368596
ID datové schránky kqajvif


Kategorie


Předmět podnikání
  • Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

Doporučujeme firmy

POLYCHROMA s.r.o. Krnov
Jsme POLYCHROMA, maloobchod s náhradními díly na automobily. V naší nabídce dále najdete autodoplňky, autokosmetiku, offroad vybavení a další doplňky pro váš vůz.

KUPSITOLEVNĚ s.r.o. Brno
Jsme nová firma založena 3.1.2016 se záměrem prodávat kvalitní zboží za co možná nejnižší ceny na českém trhu. Veškeré zboží co prodáváme je nové, nerozbalené s garancí 2 leté záruky. 100 % zboží máme skladem a odesíláme do 24 hodin.

Moped Auto s.r.o. Brno
Jsme fima, zabývající se prodejem nových i ojetých Moped Aut, jsou to vozidla pro řidiče od 15 let, dále se zabýváme výkupem a dovozem mopedaut.

ATI technics, s.r.o. Praha 5
Firma ATI-Technics s.r.o. působí na českém trhu již dvacátým rokem, kde již dříve začala s produkcí ručního a elektrického nářadí značky YATO a KS Tools.

Copyright © 2023

Logo Katalog.cz