ahoj Havenets s.r.o. - Praha 3 IČO 27441890 - Katalog.cz

Havenets s.r.o.

Jmenuji se Ondřej Vlasák a problematikou počítačových sítí se zabývám od roku 1999, kdy jsem se začal seznamovat se strukturovanými kabelážemi. Dalším zlomovým bodem v mém profesním životě byl rok 2008, kdy jsem se začal věnovat sítím optickým.

Sídlo firmy:
Ulice Biskupcova 1762/1762
Obec Praha 3
PSČ 13000

Obchodní rejstřík:
Název firmy Havenets s.r.o.
IČO 27441890
ID datové schránky 2unsy8d


Kategorie


Předmět podnikání
  • Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
  • Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Doporučujeme firmy

3K Air Mont s.r.o. Havířov
Zabýváme se projekcí, kompletními dodávkami, instalacemi a oživováním celků vzduchotechniky, rekuperace, včetně chlazení, topení a regulace Návrhy a projekty vzduchotechnických zařízení, klimatizace, tepelných čerpadel a rekuperace.

UNITEL elektro, s.r.o. Brno
V Unitel elektro, s.r.o. se zabýváme prodejem zabezpečovací a domácí techniky. Zloději jsou dneska mazanější než kdy dřív, je proto potřeba být o krok před nimi. To je možné díky moderním zabezpečovacím systémům, které naše společnost prodává. Zaměřu

Power-Energo s.r.o. Praha 9
Společnost Power-Energo se stala na českém trhu významným dodavatelem technologií nejrůznějších aplikací vysokého napětí. Úspěšně jsme realizovali řadu dodávek kompletně vybavených betonových kioskových trafostanic.

MB zabezpečení s.r.o. Dolní Lutyně
Zaměřujeme se na montáž a údržbu bezpečnostních systémů. Nabízíme širokou řadu služeb včetně montáže, údržby a opravy kamerových systémů, vstupní systémy, videotelefony, domovní telefony, docházkové systémy, datové rozvody a elektroinstalace.

KLIMASPOL. spol. s r.o. Brno
Společnost KLIMASPOL. spol. s r. o. existuje na trhu již od roku 1992. Nabízíme klimatizace do bytů, domů, kanceláří i průmyslových provozů, taktéž chlazení a samozřejmě čištění a údržba veškeré technologie.

Copyright © 2023

Logo Katalog.cz