ahoj MB zabezpečení s.r.o. - Dolní Lutyně IČO 02925681 - Katalog.cz

MB zabezpečení s.r.o.

Zaměřujeme se na montáž a údržbu bezpečnostních systémů. Nabízíme širokou řadu služeb včetně montáže, údržby a opravy kamerových systémů, vstupní systémy, videotelefony, domovní telefony, docházkové systémy, datové rozvody a elektroinstalace.

Sídlo firmy:
Ulice K Hájence 1305
Obec Dolní Lutyně
PSČ 73553

Obchodní rejstřík:
Název firmy MB zabezpečení s.r.o.
IČO 02925681
ID datové schránky 2h4hfwe


Kontaktní osoba


Kategorie


Předmět podnikání
  • Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
  • Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení
  • Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob

Doporučujeme firmy

3K Air Mont s.r.o. Havířov
Zabýváme se projekcí, kompletními dodávkami, instalacemi a oživováním celků vzduchotechniky, rekuperace, včetně chlazení, topení a regulace Návrhy a projekty vzduchotechnických zařízení, klimatizace, tepelných čerpadel a rekuperace.

UNITEL elektro, s.r.o. Brno
V Unitel elektro, s.r.o. se zabýváme prodejem zabezpečovací a domácí techniky. Zloději jsou dneska mazanější než kdy dřív, je proto potřeba být o krok před nimi. To je možné díky moderním zabezpečovacím systémům, které naše společnost prodává. Zaměřu

Power-Energo s.r.o. Praha 9
Společnost Power-Energo se stala na českém trhu významným dodavatelem technologií nejrůznějších aplikací vysokého napětí. Úspěšně jsme realizovali řadu dodávek kompletně vybavených betonových kioskových trafostanic.

KLIMASPOL. spol. s r.o. Brno
Společnost KLIMASPOL. spol. s r. o. existuje na trhu již od roku 1992. Nabízíme klimatizace do bytů, domů, kanceláří i průmyslových provozů, taktéž chlazení a samozřejmě čištění a údržba veškeré technologie.

HKTOP-HYNEK s.r.o. Hradec Králové
Společnost HKTOP-Hynek s.r.o. vznikla jako rodinná firma v roce 2021, na základě získaných 18ti letých zkušeností jsme experti v oblasti servisu tepelné techniky a to především plynových kotlů.

Copyright © 2023

Logo Katalog.cz