ahoj Power-Energo s.r.o. - Praha 9 IČO 27456986 - Katalog.cz

Power-Energo s.r.o.

Společnost Power-Energo se stala na českém trhu významným dodavatelem technologií nejrůznějších aplikací vysokého napětí. Úspěšně jsme realizovali řadu dodávek kompletně vybavených betonových kioskových trafostanic. Nedílnou součásti sortimentu dodávaného v rámci trafostanic je olejový hermetizovaný nebo suchý zalévaný transformátor, VN rozvaděč, NN rozvaděč, USM a další příslušenství.

Sídlo firmy:
Ulice Pod pekárnami 245/245
Obec Praha 9
PSČ 19000

Obchodní rejstřík:
Název firmy Power-Energo s.r.o.
IČO 27456986
ID datové schránky 224t82m


Kontaktní osoby


Kategorie


Předmět podnikání
  • Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
  • Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení
  • Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Doporučujeme firmy

3K Air Mont s.r.o. Havířov
Zabýváme se projekcí, kompletními dodávkami, instalacemi a oživováním celků vzduchotechniky, rekuperace, včetně chlazení, topení a regulace Návrhy a projekty vzduchotechnických zařízení, klimatizace, tepelných čerpadel a rekuperace.

UNITEL elektro, s.r.o. Brno
V Unitel elektro, s.r.o. se zabýváme prodejem zabezpečovací a domácí techniky. Zloději jsou dneska mazanější než kdy dřív, je proto potřeba být o krok před nimi. To je možné díky moderním zabezpečovacím systémům, které naše společnost prodává. Zaměřu

MB zabezpečení s.r.o. Dolní Lutyně
Zaměřujeme se na montáž a údržbu bezpečnostních systémů. Nabízíme širokou řadu služeb včetně montáže, údržby a opravy kamerových systémů, vstupní systémy, videotelefony, domovní telefony, docházkové systémy, datové rozvody a elektroinstalace.

KLIMASPOL. spol. s r.o. Brno
Společnost KLIMASPOL. spol. s r. o. existuje na trhu již od roku 1992. Nabízíme klimatizace do bytů, domů, kanceláří i průmyslových provozů, taktéž chlazení a samozřejmě čištění a údržba veškeré technologie.

HKTOP-HYNEK s.r.o. Hradec Králové
Společnost HKTOP-Hynek s.r.o. vznikla jako rodinná firma v roce 2021, na základě získaných 18ti letých zkušeností jsme experti v oblasti servisu tepelné techniky a to především plynových kotlů.

Copyright © 2023

Logo Katalog.cz