ahoj AMTEK, spol. s r. o. - Brno IČO 18824315 - Katalog.cz

AMTEK, spol. s r. o.

Společnost AMTEK, spol. s r.o. byla založena v roce 1991 jako soukromá, ryze česká společnost, se zaměřením na automatizační a měřící techniku což bylo zakomponováno i do názvu společnosti.
Činnost pro ČR a SR je organizována ve třech odděleních:
Oddělení elektronických součástek (produkty TDK Lambda, Traco Power, eao, HengFu, PowerLD, LUMINEQ)
Oddělení automatizačních prvků (produkty Fuji Electric, di-soric, Datalogic, Euchner, Lika Electronic, Tapeswitch, Unitronics)
Oddělení výroby a systémové integrace (především hliníkové profily Maytec a dále řešení s všemi výše uvedenými produkty).

Sídlo firmy:
Ulice Olbrachtovo náměstí 794/794
Obec Brno
PSČ 62400

Obchodní rejstřík:
Název firmy AMTEK, spol. s r. o.
IČO 18824315
ID datové schránky hgstktp


Kontaktní osoby


Kategorie


Předmět podnikání
  • Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení
  • Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

Doporučujeme firmy

3K Air Mont s.r.o. Havířov
Zabýváme se projekcí, kompletními dodávkami, instalacemi a oživováním celků vzduchotechniky, rekuperace, včetně chlazení, topení a regulace Návrhy a projekty vzduchotechnických zařízení, klimatizace, tepelných čerpadel a rekuperace.

UNITEL elektro, s.r.o. Brno
V Unitel elektro, s.r.o. se zabýváme prodejem zabezpečovací a domácí techniky. Zloději jsou dneska mazanější než kdy dřív, je proto potřeba být o krok před nimi. To je možné díky moderním zabezpečovacím systémům, které naše společnost prodává. Zaměřu

Power-Energo s.r.o. Praha 9
Společnost Power-Energo se stala na českém trhu významným dodavatelem technologií nejrůznějších aplikací vysokého napětí. Úspěšně jsme realizovali řadu dodávek kompletně vybavených betonových kioskových trafostanic.

MB zabezpečení s.r.o. Dolní Lutyně
Zaměřujeme se na montáž a údržbu bezpečnostních systémů. Nabízíme širokou řadu služeb včetně montáže, údržby a opravy kamerových systémů, vstupní systémy, videotelefony, domovní telefony, docházkové systémy, datové rozvody a elektroinstalace.

KLIMASPOL. spol. s r.o. Brno
Společnost KLIMASPOL. spol. s r. o. existuje na trhu již od roku 1992. Nabízíme klimatizace do bytů, domů, kanceláří i průmyslových provozů, taktéž chlazení a samozřejmě čištění a údržba veškeré technologie.

Copyright © 2023

Logo Katalog.cz