ahoj Auto Group Servis s.r.o. - Roztoky IČO 04974069 - Katalog.cz

Auto Group Servis s.r.o.

Sídlo firmy:
Ulice Na Pomezí 2387
Obec Roztoky
PSČ 25263

Obchodní rejstřík:
Název firmy Auto Group Servis s.r.o.
IČO 04974069
ID datové schránky ggws39b


Kategorie


Předmět podnikání
  • Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
  • Opravy silničních vozidel
  • Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu více než 9 osob včetně řid iče, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče
  • Provádění staveb, jejich změn a odstraňování
  • Obráběčství
  • Zámečnictví, nástrojářství
  • Zednictví
  • Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů
  • Hostinská činnost
  • Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona, zejména obory: Velkoobchodní prodej autodílů a jiného zboží; Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků; Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů; Reklamní činn ost, marketing, mediální zastoupení; Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií; Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství; Nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí; Nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí; Zprostředkování obchodu a sl užeb; Ubytovací služby.


Předmět činností
  • Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor

Doporučujeme firmy

KUPSITOLEVNĚ s.r.o. Brno
Jsme nová firma založena 3.1.2016 se záměrem prodávat kvalitní zboží za co možná nejnižší ceny na českém trhu. Veškeré zboží co prodáváme je nové, nerozbalené s garancí 2 leté záruky. 100 % zboží máme skladem a odesíláme do 24 hodin.

Moped Auto s.r.o. Brno
Jsme fima, zabývající se prodejem nových i ojetých Moped Aut, jsou to vozidla pro řidiče od 15 let, dále se zabýváme výkupem a dovozem mopedaut.

ATI technics, s.r.o. Praha 5
Firma ATI-Technics s.r.o. působí na českém trhu již dvacátým rokem, kde již dříve začala s produkcí ručního a elektrického nářadí značky YATO a KS Tools.

POLYCHROMA s.r.o. Krnov
Jsme POLYCHROMA, maloobchod s náhradními díly na automobily. V naší nabídce dále najdete autodoplňky, autokosmetiku, offroad vybavení a další doplňky pro váš vůz.

FlexaMi Auto s.r.o. Brno
Naše společnost byla založena v roce 2012, jako prodejna automobilových dílu a turbodmychadel. Postupem času jsme přešli pouze na prodej turbodmychadel, které jsme doplnili o vstřikovače, čerpadla a čištění DPF filtru, které provádíme přímo v Brně.

Copyright © 2023

Logo Katalog.cz